miercuri, 25 februarie 2009

Leshin

Una din marile dezamagiri ale vietii mele este faptul ca nu m-am inscris pana acum sa fac scoala de soferi , in timp ce multi cunoscuti de-ai mei au carnetu, eu n-am . Visul acesta face referire la aceast lucru.

Se facea ca tata era bolnav si nu putea sa iasa din casa asa ca ma trimite pe mine la o cunostinta sa ii duc o sacosha . Imi zice sa iau masina. Eu ii explic ca nu am carnet, ca probabil as deceda o data cu primul pom de pe marginea soselei , el "Te duci cu masina , ca e important si tre sa ajungi repede".
Ma urc la volan , pornesc bine mersi , toate bune si frumoase. Si ma aventurez pe sosea. Eram pe undeva prin judetzu Brasov. :-/
Faza mai nasoala era ca pedalele se tot schimbau intre ele , si eu cand voiam sa apas pe acceleratie apasam pe frana si viceversa si in afara de asta si volanu se muta de pe stanga pe dreapta.
Ajung facand tumbe cu masina ca un titirez la un spatiu unde se efectuau cercetari arheologice. Acolo ma intalnesc cu toti prietenii mei care erau intr-un fel de tabara.
Toti stateau si se uitau cu uimire la o piatra imensa , cam cat vreo 2 case cu 4 camere. Iar 2 oameni ceva mai musculosi incercau sa o ridice. Reuseau sa o clinteasca cat de cat , dar ei au zis ca au nevoie de mine ca sa o ridice . Eu trebuia sa ma bag sub piatra undeva pe la centrul ei , si sa o imping de acolo. Ajung acolo , imping, piatra se ridica, dar cei 2 care ma ajutau sa car bolovanu, ii dau drumu . Piatra pica peste mine.
Nu mor. Doar lesin. Vad doar negru. Dupa un timp foarte lung ( asa imi parea in vis ) ma trezesc fiind carat in bratze intr-un supermarket in busteni. Dupa ce reusesc sa merg singur, mi se povesteste cum am fost in coma 3 saptamani si am pierdut toata tabara.
Nu imi mai aduc aminte cum m-a trezit , dar si asa a fost suficient de idiot visul.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Inca ai timp sa iti iei carnetul;)